Pàgines

dissabte, 26 de novembre del 2016

Menú del Dissabte 26 de Novembre de 2016

Menú del Dissabte 26 de Novembre de 2016

Tastet de la casa

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb mini favetes confitades amb botifarra negre i pinyons
Carpaccio de vedella amb encenalls de parmesà
Caneló de galta de vedella amb salsa oporto
Full de carbassó amb formatge de cabra i ceba caramel·litzada
Carxofes al forn

SEGONS:

Gambes a la planxa amb un rajolí d'all i julivert
Llaminera a la planxa amb salsa pebre
Cabrit arrebossat amb guarnició
Xai a la planxa amb guarnició
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal

POSTRES:
Pastis casolà de canyella
Trufes amb nata
Brownie amb nata
Tarta whisky
Iogurt amb mango o fruites del bosc

Pa
Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc
18.00 € (iva inclòs)

MENÚ INFANTIL (fins a 12 anys)

Macarrons a la bolonyesa
--------------------------------
Bistec a la planxa amb patates

Postres, beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)


* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada