Pàgines

dijous, 10 de novembre del 2016

Menú del Dijous 10 de novembre del 2016

Menú del Dijous 10 de novembre del 2016

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats amb dàtils i pernil dolç
Remenat d'ous amb alls tendres i gambes
Tallarines saltejats amb oli picant i allet
Pèsols amb pernil
Pastis de tardor, samfaina i beixamel de xampinyons
Espàrrecs verds a la planxa amb romesco (+2€)

SEGONS:

Llàgrimes de pollastre arrebossades
Peix del dia: Suprema de Salmó a la planxa
Braó de porc rostida al forn
Xai a la planxa
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal  (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)

POSTRES:

Pastis del dia
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Flam de  formatge
Gelat de nata

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada