Pàgines

divendres, 11 de novembre del 2016

Bon cap de Setmana!!

Menú del Divendres 11 de novembre del 2016

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats poma i pollastre
Pastis de tardor, samfaina i beixamel de xampinyons
Macarrons de l'àvia
Patates emmascarades amb botifarra negre
Crema de verdures amb formatge de cabra
Pebrot al piquillo farcits de brandada de bacallà
Espàrrecs verds a la planxa amb romesco (+2€)

SEGONS:

Escalopins de vedella arrebossats
Peix del dia: "Gallo San Pedro"a la planxa
Botifarra esparracada amb bolets i mongetes
Secret a la planxa
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal  (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)

POSTRES:

Pastis del dia
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Flam de  formatge
Gelat de nata

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada