Pàgines

dimecres, 9 de novembre del 2016

Menú del Dimarts 9 de novembre del 2016

Menú del Dimarts 9 de novembre del 2016

PRIMERS:

Amanida Cèsar, pollastre, pa torrat i anxoves
Pèsols saltejats amb pernil
Espaguetis a la carbonara
Timbal d'escalivada i seitons
Sopa de peix amb crostonets de pa

SEGONS:

Pollastre a la planxa amb guarnició
Peix del dia: Suprema de lluç a la planxa
Galta de porc rostida al forn
Xurrasco a la planxa
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal  (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)

POSTRES:

Pastis del dia
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Flam de  formatge
Gelat de nata

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada