Pàgines

dijous, 3 d’abril del 2014

BON DIA A TOTS!!

Menú de Dijous 3 d'Abril  de 2014
Jornades Gastronòmiques del Pèsol al Maresme

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb gambes, palets de cranc, pinya i salsa rosa
Pèsols anisats amb pernil
Coca de verdures
Crema de carbassa amb formatge de cabra
Espaguetis a la napolitana

SEGONS:
Sèpia a la planxa amb guarnició
Escalopins de vedella arrebossats amb patates
Llonza a la planxa amb ceba caramel·litzada
Galtes rostides al forn

POSTRES:
Iogurt de fruites del bosc
Pastís tiramisú
Crocant
Flam de xocolata, cafè, ou...

Pa i Beguda
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada