Pàgines

dissabte, 5 d’abril del 2014

Menú del Dissabte 5 d'Abril de 2014

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats, amb carxofes confitades, bacó, amb vinagreta de fruits secs
Canelons de marisc amb salsa marinera
Pinya amb pernil
Timbal d'escalivada i seitons
Arròs de bolets

SEGONS:
Sèpia amb pèsols i patates
Rotllets de pollastre farcits de prunes
Secret a la planxa amb guarnició
Cabrit arrebossat amb patates

POSTRES:
Profiteroles de nata amb xocolata calenta
Gelat de canyella
Tarta whisky
Tiramisú

Pa i Beguda
16€ (iva inclòs)

MENÚ INFANTIL:
(fins a 12 anys)
Espaguetis amb tomàquet i formatge
Llibrets de llom amb patates
Postres: Gelat o flam
beguda i pa
12€ (iva inclòs)


Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada