Pàgines

dimecres, 2 d’abril del 2014

Avui per dinar us oferim....mmm...que bó....

Menú de Dimecres 2 d'Abril  de 2014
Jornades Gastronòmiques del Pèsol al Maresme

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb formatge de cabra, nous i vinagreta de mel
Pèsols anisats amb pernil
Pastís de peix (lluç, palets de cranc, tonyina i salsa rosa)
Patata i mongeta tendre
Fusilli (autèntica pasta italiana) amb salsa xampinyons

SEGONS:
Verats al forn a la Lima amb patates al romaní
Xurrasco a la planxa amb patates
Llom al forn amb sucre morè, mostassa acompanyat de salsa agredolça

POSTRES:
Iogurt de fruites del bosc
Crocant
Flam de xocolata, cafè, ou...

Pa i Beguda
10.50€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada