Pàgines

dilluns, 19 de març del 2012

Felicitats!! Papis, Joseps, Fines



PRIMERS: 
  
Amanida de codony i formatge sec 
Crema de meló 
Torronada de cigronets petits del Lluçanès 
Amanida tèbia de pasta 
  
SEGONS: 
  
Pollastre amb gambes i dàtils 
Mero arrebossat acompanyat d’ amanida 
Bistec a la planxa amb guarnició 
Plat de Mataró – Sèpia, pèsols (floreta) i patata (suplement de 3€)  
  
POSTRES: 
  
Mousse de crema catalana 
Pastís de xocolata 
Gelat crocant 
  
Beguda i pa 
  
10.50€ (iva inclòs) 

  
· Del 15 de Març al 30 d’Abril XV Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró 
(sèpia amb pèsols i patates) 
· Totes les nostres verdures de temporada són fresques de l’horta veïna. 
· Cada dia el menú es diferent 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada