Pàgines

dissabte, 24 de març del 2012

Tornem a ser aquí!!

Avui el menú es:

PRIMERS:
Amanida de fruits secs, formatge de cabra amb vinagreta de mel
Raviolis de rap i espàrrecs amb salsa americana
“Rissotto” de bolets
Patates d’Olot
SEGONS:
Cabrit arrebossat
Llata de vedella amb bolets
Plat de Mataró – Sèpia, pèsols (floreta) i patata (suplement de 3€)
POSTRES:
Crema catalana
Bunyols de vent
Gelat de torró
Beguda i pa
16€ (iva inclòs)

Passa el escàner per el codi i et portarà a descobrir mes sobre nosaltres

· Del 15 de Març al 30 d’Abril XV Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró   (sèpia amb pèsols i patates)
· Totes les nostres verdures de temporada són fresques de l’horta veïna.
· Cada dia el menú es diferent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada