Pàgines

dissabte, 17 de març del 2012

· Del 15 de Març al 30 d’Abril XV Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró



PRIMERS: 
  
Meló amb pernil 
Amanida de formatge de cabra amb fruits secs i vinagreta de mel 
Escalivada amb seitons 
Tortel·lini d’espinacs amb salsa parmesà 
  
SEGONS: 
  
Pollastre amb dàtils i gambes 
Llaminera de porc amb salsa de nous 
Plat de Mataró – Sèpia, pèsols (floreta) i patata 
Cabrit arrebossat amb  xips de carxofes 
  
POSTRES: 
  
Mousse de crema catalana 
Flam de formatge 
Gelat crocant 
  
Beguda i pa 

16€ (iva inclòs) 

· Del 15 de Març al 30 d’Abril XV Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró 
· Totes les nostres verdures de temporada són fresques de l’horta veïna. 
· Cada dia el menú es diferent 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada