Pàgines

divendres, 29 de març del 2019

Divendres 29 de Març de 2019



Divendres 29 de Març de 2019

PRIMERS

Amanida de formatge i pesto amb tomàquet xerri
Empedrat de mongetes amb bacallà
Carxofes saltejades amb pernil
Vichyssoise (crema de porros)
Espaguetis a la carbonara

ALTRES OPCIONS:
Espàrrecs verds a la planxa (+4€)
Pèsols del Maresme amb pernil (+4€)
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)

SEGONS:

Llobarro fresc a la planxa amb verdureta
Pit de pollastre amb salsa pebre
Secret a la planxa amb patates
Escalopa de vedella arrebossada
Assortiment de croquetes:
(formatge cabra i espinacs, carn d'olla, morcilla, i ànec a la taronja)

OPCIO VEGETERIÀ : HEURA (proteïna vegetal de la soja, amb un toc d'espècies.) La podem acompanyar amb el que volgueu.

ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella amb guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)

POSTRES

Iogurt amb melmelades casolanes (fruites del bosc, maduixa, mango, i pinya)
Pastis de mango
Flam d'ou
Sorbet de mojito
Gelat vainilla i caramel

 Pa , aigua, vi de la casa o gasosa 
                                             12. 00 € (iva inclòs)
Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada