Pàgines

dimecres, 27 de març del 2019

Dimecres 27 de Març de 2019


Dimecres 27 de Març de 2019

PRIMERS

Amanida amb tonyina, ou dur, i espàrrecs
Albergínia farcida de melós de vedella gratinat
Faves a la catalana
Remenat d'ous amb alls tendres, bolets i patates
Rigatone al pesto
Crema de carbassa

ALTRES OPCIONS:
Espàrrecs verds a la planxa (+4€)
Pèsols del Maresme saltejats amb pernil (+4€)
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)

SEGONS:

Boquerons frescos i fregidets
Secret a la planxa amb guarnició
Llibrets de llom arrebossats
Braó rostit al forn
Bistec a la planxa amb patates
Calamars a la romana

OPCIO VEGETERIÀ : HEURA (proteïna vegetal de la soja, amb un toc d'espècies.) La podem acompanyar amb el que volgueu.

ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella amb guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)

POSTRES

Iogurt amb melmelades casolanes
Pastis brownie
Flam d'ou
Sorbet de mojito
Gelat de turró

 Pa , aigua, vi de la casa o gasosa 
                                             12. 00 € (iva inclòs)
Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada