Pàgines

dimecres, 6 de març del 2019

Dimecres 6 de Març de 2019 "Enterro de la Sardina"


Dimecres 6 de Març de 2019
"Enterro de la Sardina"
PRIMERS

Amanida amb tonyina, ou dur i espàrrecs
Pèsols del Maresme saltejats amb pernil
Gratinat d'albergínia, formatge i mel
Sopa d'all (a la castellana)

Macarrons a la bolonyesa

ALTRES OPCIONS:
Caneló de brandada de bacallà amb salsa piquillo (+4€)
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)

SEGONS:

Entranya de vedella a la planxa amb patates
Sardines fresques al forn amb all i julivert
Llonzes de gall d'indi a la planxa amb patates
Rodonet de pollastre farcit de pernil dolç formatge amb salsa de dàtils
Braó (codillo) rostit al forn amb guarnició

OPCIO VEGETERIÀ : HEURA (proteïna vegetal de la soja, amb un toc d'espècies.) La podem acompanyar amb el que volgueu.

ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella amb guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)

POSTRES

Iogurt amb melmelades casolanes
Pastis de xocolata i crema
Flam d'ou
Sorbet de mojito
Cono de xocolata i vainilla

 Pa , aigua, vi de la casa o gasosa 
                                             12. 00 € (iva inclòs)
Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada