Pàgines

dilluns, 4 de febrer del 2019

Dilluns 4 de Febrer de 2019


Dilluns 4 de Febrer de 2019
PRIMERS

Amanida Cèsar
Humus de cigronets amb cansalada
Timbal d'escalivada i formatge de cabra
Patata i mongeta tendre
Tallarines amb salsa roquefort i nous

ALTRES OPCIONS:
Raviolis casolans de confit d'ànec i pera amb salsa ceps(+4€)
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)

SEGONS:

Orada al forn amb un llit de verdureta
Llonzes de gall d'indi a la planxa
Carn magra amb samfaina
Xurrasco a la planxa acompanyat de salsa ximixurri
Costellam de porc al forn

OPCIO VEGETERIÀ : HEURA (proteïna vegetal de la soja, amb un toc d'espècies.) La podem acompanyar amb el que volgueu.

ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella a la planxa (400gr) (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)

POSTRES

Iogurt amb melmelades casolanes
Flam de cafè
Flam d'ou
Gelat

 Pa , aigua, vi de la casa o gasosa 
                                             12. 00 € (iva inclòs)
Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada