Pàgines

divendres, 21 de desembre del 2018

Divendres 21 de Desembre de 2018


Divendres 21 de Desembre de 2018


PRIMERS

Amanida Cèsar (pollastre, pa torrat, i vinagreta d'anxova)
Pebrots al piquillo farcits de brandada de bacallà
Pasta amb salsa formatges i nous
Patates d'Olot

ALTRES OPCIONS:
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+4€)

SEGONS:

Bistec a la planxa amb guarnició
Cuixes de pollastre rostides al forn
Botifarra esparracada amb bolets i patates
Sèpia a la planxa amb verdureta
Estofat de vedella amb patates

ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella a la planxa (400gr) (+6€)
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)

POSTRES

Iogurt amb melmelades casolanes
Flam de ou
Pastis del dia (turró)
Gelat


 Pa , aigua, vi de la casa o gasosa 
                                             12. 00 € (iva inclòs)

Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada