Pàgines

dijous, 20 de desembre del 2018

Dijous 20 de Desembre de 2018


Dijous  20 de Desembre de 2018


PRIMERS

Amanida amb formatge brie i fruits secs i vinagreta de mel
Crep de xampinyons, beicon i formatge manxec
Pasta a la napolitana
Faves a la catalana
 
ALTRES OPCIONS:
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+4€)

SEGONS:

Entrecot a la planxa amb guarnició
Galta de porc rostida al forn
Llobarro a la planxa amb verdura
Pularda (dona del pollastre) confitada a baixa temperatura amb compota de poma

ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella a la planxa (400gr) (+6€)

POSTRES

Iogurt amb melmelades casolanes (fruites del bosc, mango, raïm, maduixes)
Flam de ou
Pastis del dia
Gelat


 Pa , aigua, vi de la casa o gasosa 
                                             12. 00 € (iva inclòs)

Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada