Pàgines

divendres, 9 de novembre del 2018

Divendres 9 de Novembre de 2018


Divendres 9 de Novembre de 2018


PRIMERS

Amanida amb tonyina, ou dur, espàrrecs
Escudella barrejada
Rigatone al pesto
Pebrot al piquillo farcit de brandada de bacallà
Crep d'espinacs i formatge fresc gratinat
Full de formatge de cabra amb melmelada de pebrot

OPCIÓ VEGETARIÀ: Pasta  o amanida saltejada amb heura
 (Proteïna vegetal de soja amb un toc d'espècies)

ALTRES OPCIONS:
Raviolis de confit d'ànec i pera amb salsa tòfona (+4€)
Espàrrecs verds amb romesco (+4€)

SEGONS:

Pit de pollastre a la planxa amb salsa pebre
Escalopa de vedella arrebossada
Secret ibèric a la planxa
Calamars a la planxa amb verdures
Rodo de gall d'indi rostit al forn


ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella a la planxa (400gr) (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)

POSTRES

Iogurt de fruites del bosc,
Flam d'ou o de formatge
Sorbet de llimona
Cono de turró o vainilla i xocolata
Pastis de xocolata i taronja


 Pa , aigua, vi de la casa o gasosa 
                                             12. 00 € (iva inclòs)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada