Pàgines

dimecres, 7 de novembre del 2018

Dimecres 7 de Novembre de 2018


Dimecres 7 de Novembre de 2018


PRIMERS

Amanida Cèsar (pollastre, pa torrat, vinagreta d'anxova)
Pèsols saltejats amb pernil
Crema de ceps amb crostonets de pa
Full de formatge de cabra
Espaguetis a la carbonara

OPCIÓ VEGETARIÀ: Pasta o pèsols saltejats amb heura
 (Proteïna vegetal de soja amb un toc d'espècies en pa de Viena)

ALTRES OPCIONS:
Raviolis de confit d'ànec i pera amb salsa tòfona (+4€)
Espàrrecs verds amb romesco (+4€)

SEGONS:

Botifarra esparracada amb bolets, patates i ceba caramel·litzada
Orada a la planxa amb verdures
Llibret de llom arrebossat amb patates
Entrecot de vedella (150gr) amb guarnició


ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella a la planxa (400gr) (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)

POSTRES

Iogurt de fruites del bosc,
Flam d'ou o de formatge
Ametllat
Cono de turró o vainilla i xocolata
Pastis de formatge i nabius


 Pa , aigua, vi de la casa o gasosa 
                                             12. 00 € (iva inclòs)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada