Pàgines

divendres, 19 d’octubre del 2018

Divendres 19 d' Octubre de 2018


Divendres 19 d' Octubre de 2018
PRIMERS:

Amanida de Cruixents
Espirals amb salsa gorgonzola i nous
Xampinyons farcits de pernil i formatge
Espinacs a la catalana
Pebrot al piquillo farcit de brandada de bacallà

Altres opcions:

Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)
Crep d'espinacs, ricota, bacó amb tomàquet dolç (+4€)
Espàrrecs verds amb salsa romesco (+4€)

SEGONS:

Lluç a la planxa  amb verdureta
Bistec de vedella amb patates
Calamars a la planxa
Rodonet de pollastre farcit de pernil dolç i formatge
Galta de porc

Altres opcions:

Costelles i mitjanes de xai (+6€)
Entrecot de vedella amb guarnició (350grs) (+6€)

POSTRES:

Iogurt amb melmelades de la casa
Sorbet de llimona
Pera, mandarina
Cono de xocolata i vainilla
Pastis formatge i melmelada

  Pa , aigua, vi de la casa o gasosa 
                                                                                                     12.00 € (iva inclòs)

Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada