Pàgines

dissabte, 20 d’octubre del 2018

Dissabte 20 d'Octubre de 2018


Dissabte 20 d'Octubre de 2018


PRIMERS

Raviolis casolans de confit d'ànec i pera amb salsa tòfona
Amanida de tardor, magrana i formatge de cabra ,
Remenat d'ous amb gírgoles i pernil
Caneló de brandada de bacallà i pebrot al piquillo
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco

SEGONS:

Xai a la planxa amb guarnició
Costella de vedella cuinada a baixa temperatura al forn
Llaminera amb salsa ceps
Gambes a la planxa

POSTRES

Coulant de xocolata
Sorbet de mandarina
Gelat de nata
Mousse de xoco
Iogurt de fruites del bosc casolà


 Pa , aigua, vi de la casa o gasosa 
                                                      18.00 € (iva inclòs)

MENU INFANTIL:

Pasta a la bolonyesa
Lom arrebossat amb patates
Beguda, pa i postres
12€ (iva inclòs)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada