Pàgines

dimarts, 2 d’octubre del 2018

Dimarts 2 d' Octubre de 2018


Dimarts 2 d' Octubre de 2018
PRIMERS:

Amanida d'enciams variats amb formatge manxec i vinagreta de maduixes
Vichyssoise (crema de porros)
Amanida de pasta amb salsa rosa
Empedrat de mongetes i bacallà
Remenat d'ous amb alls tendres, gambes i espàrrecs

Altres opcions:

Carpaccio de vedella amb encenalls parmesà (+4€)
Caneló de brandada de bacallà amb salsa piquillo (+4€)
Espàrrecs verds amb salsa romesco (+4€)

SEGONS:

Filet de rosada la planxa amb verdures
Braó (codillo) de porc rostit al forn
Escalopa de vedella arrebossada
Llonzes (chuletas) de porc amb salsa pebre
Cuixa de Gall d'indi (pavo) rostida al forn

Altres opcions:

Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Timbal de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de vedella amb guarnició (350grs) (+6€)

POSTRES:

Pastis del dia
Lioneses de nata
Flam d'ou, natillas
Iogurt amb melmelades de la casa
ametllat

  Pa , aigua, vi de la casa o gasosa 
                                                                                  12.00 € (iva inclòs)

Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada