Pàgines

divendres, 21 de setembre del 2018

Divendres 21 de setembre de 2018


Divendres 21 de setembre de 2018

PRIMERS:

Cabdells amb tonyina
Sopa freda de tomàquet amb oli d'alfàbrega
Macarrons de l'àvia
empedrat de llenties i bacallà
Patates emmascarades amb bull negre

Altres opcions:

Carpaccio de vedella amb encenalls parmesà (+4€)
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)

SEGONS:

Suprema de salmó a la planxa amb verdures
Entranya vedella a la planxa
Galta de porc rostida al forn
Broqueta de vedella a la planxa

Altres opcions:

Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Entrecot de vedella amb guarnició (350grs) (+6€)

POSTRES:

Pastis del dia
Iogurt de fruites bosc
Gelat
Raïm negre de la collita de casa

  Pa , aigua, vi de la casa o gasosa 
                                                                                  12.00 € (iva inclòs)

Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada