Pàgines

dijous, 20 de setembre del 2018

Dijous 20 de setembre de 2018


Dijous 20 de setembre de 2018

PRIMERS:

Amanida verda
Fideuà amb all i oli
Pèsols saltejats amb pernil
Sopa freda de tomàquet amb oli d'alfàbrega
Pastis d'estiu (pa motlle, enciam, cranc, tonyina, blat de moro i maionesa)

Altres opcions:

Carpaccio de vedella amb encenalls parmesà (+4€)

SEGONS:

Suprema de mero fresc a la planxa amb verdures
Bistec de vedella a la planxa
Rodo de pollastre farcit de pernil dolç i formatge rostit al forn
Pluma a la planxa amb guarnició

Altres opcions:

Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Entrecot de vedella amb guarnició (350grs) (+6€)

POSTRES:

Pastis del dia
Iogurt de fruites bosc
Gelat
Raïm negre de la collita de casa

  Pa , aigua, vi de la casa o gasosa 
                                                                                  12.00 € (iva inclòs)

Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada