Pàgines

divendres, 13 d’abril del 2018

Menú del Divendres 13 d'Abril de 2018

Menú del Divendres 13 d'Abril de 2018

PRIMERS:

Amanida Cèsar (Pollastre, anxoves, pa torrat, vinagreta de Cèsar)
Espinacs a la catalana
Rigatoni al pesto i parmesà
Crep amb espàrrecs, pernil dolç i maionesa
Fideuà

Altres opcions:
Espàrrecs verds a la planxa amb romesco (+3€)
Ravioli de confit d'ànec, foie amb salsa tòfona (+3€)

SEGONS :

Llonzes de porc (Chuletas de cerdo)
Sèpia a la planxa amb verdura
Pit de pollastre amb salsa mostassa
Bistec a la planxa
Mandonguilles a l'ametlla i xampinyons

Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Entrecot de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)


  Postres, pa , aigua, vi de la casa o gasosa

                 11.00 € (iva inclòs)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada