Pàgines

dilluns, 16 d’abril del 2018

Menú del Dilluns 16 d'Abril de 2018


Menú del Dilluns 16 d'Abril de 2018

PRIMERS:

Amanida Verda
Remenat d'ous amb calçots i botifarra negre
Humus de cigrons amb bacallà
Crema de verdures
Espaguetis a la napolitana (tomàquet fregit, tonyina, pebrots, olives negres)

Altres opcions:
Crep d'espinacs, ricota, bacó, panses i pinyons amb tomàquet dolç (+3€)

SEGONS :

Galta de porc al forn
Orada a la planxa amb verdura
Pularda confitada a baixa temperatura amb poma
Bistec a la planxa
Rodo de gall d'indi rostit

Altres opcions:
Entrecot de vedella (250grs) amb guarnició (+4€)


  Postres, pa , aigua, vi de la casa o gasosa

                 11.00 € (iva inclòs)

* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)

* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada