Pàgines

dissabte, 7 d’abril del 2018

Menú del Dissabte 7 d'Abril de 2018

Menú del Dissabte 7 d'Abril de 2018

TASTET DE LA CASA

PRIMERS:
Amanida de calçots amb salsa romesco
Ravioli de confit d'ànec, foie amb salsa tòfona
Petxina de peix i marisc
Graellada de verdures
Pinya amb pernil

SEGONS:
Pularda confitada a baixa temperatura amb compota de poma
Mandonguilles a l'ametlla
Vedella amb bolets
Bacallà a la planxa amb verdura
Xai a la planxa amb guarnició
Entrecot de vedella (sup. 4€)

POSTRES
Pa,aigua, vi de la casa o gasosa

18.00 € (iva inclòs)

MENU INFANTIL (fins a 12anys)

Macarrons de l'àvia
Llàgrimes de pollastre arrebossat amb patates
Beguda, pa i postres                                                                                                    12€ (iva inclòs)

* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada