Pàgines

dimarts, 10 d’abril del 2018

Menú del Dimarts 10 d'Abril de 2018


Menú del Dimarts 10 d'Abril de 2018

PRIMERS:

Amanida de dàtils i pernil dolç
Albergínia farcida
Trinxat de patata i col amb botifarra negre
Espaguetis amb xampinyons i tòfona
Mousse de lluç i espàrrecs

Altres opcions:
Espàrrecs verds a la planxa amb romesco (+3€)
Raviolis de confit d'ànec, foie amb salsa tòfona (+3€)

SEGONS :

Braó rostit al forn amb guarnició
Entranya de vedella a la planxa
Verat a la planxa amb verdura
Contra cuixa de pollastre a la planxa
Llibrets de llom amb patates

Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Entrecot de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)


  Postres, pa , aigua, vi de la casa o gasosa

                 11.00 € (iva inclòs)

* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)

* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada