Menú del Dissabte 3 de Febrer de 2018
TASTET DE
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats, amb gambes
Coca de vidre amb albergínia, formatge de cabra i mel
Remenat d'ous amb calçots i botifarra negre
Raviolis de salmó i pesto rosso
Vichyssoise amb poma (crema
de porros i poma)
SEGONS :
Entranya de vedella a la planxa
Cabrit arrebossat amb guarnició
Hamburguesa de bou amb foie
Orada al forn amb un llit de patates i verdura
Xai a la planxa
Postres, pa
Aigua, vi de la casa o gasosa
18.00 € (iva inclòs)
MENU INFANTIL (fins a 12anys)
Macarrons
Llom arrebossat amb patates
Beguda, pa i postres
12€ (iva inclòs)
* Alguns
dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques
de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el
seu temps de preparació.
|
Pàgines
▼
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada