Pàgines

dilluns, 5 de febrer del 2018

Menú del Dilluns 5 de Febrer de 2018


Menú del Dilluns 5 de Febrer de 2018

PRIMERS:

Amanida de cruixents amb vinagreta mel
Crema de porros i poma
Espaguetis saltejats amb salsa bolets
Gratinat d'albergínia, formatge i mel

Altres opcions:
Crep d'espinacs, ricota, panses i pinyons amb salsa de tomàquet dolç (+3€)
Espàrrecs verds a la planxa amb romesco (+3€)

SEGONS :

Orada al forn
Rosbeaf de vedella
Secret a la planxa
Escalopa de vedella arrebossades

Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)
Cabrit a la milanesa (+6€)

Postres, pa

Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)

* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)

* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada