Pàgines

divendres, 4 d’agost del 2017

Menú del Divendres 4 d'Agost de 2017

Menú del Divendres 4 d'Agost de 2017


PRIMERS:

Amanida amb enciams variats amb fruits secs
Gaspatxo de xíndria  amb entrebancs
Ous farcits de tonyina i gambes
Pastis de patata i carn gratinats
Pasta ala bolonyesa
Carpaccio de pop  (+3€)
Espàrrecs verds a la planxa salsa romesco (+3€)

SEGONS:

Costellam de porc al forn
Lluç a la planxa amb verdures
Seitons fregits amb guarnició
Hamburguesa de bou amb ceba caramel·litzada
Pollastre al forn
Braó rostit amb patates
Cabrit arrebossat (+6€)
Entrecot de Girona a la planxa (+6€)



Postres, pa
Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc


11.00 € (iva inclòs)





* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada