Pàgines

dijous, 3 d’agost del 2017

Menú del Dijous 3 d'Agost de 2017

Menú del Dijous 3 d'Agost de 2017

 Periode de vacances:
7 al 27 d'agost tindrem TANCAT
(us esperem el 28 d'agost)

PRIMERS:

Amanida amb enciams variats amb pinya i pernil
Espinacs a la catalana (panses i pinyons)
Rigatone saltejats amb bolets
Gaspatxo amb entrebancs
Pastis de patata i carn gratinat
Carpaccio de pop  (+3€)
Espàrrecs verds a la planxa salsa romesco (+3€)

SEGONS:

Costellam de porc al forn
Salmó a la papillote
Lluç a la planxa amb verdures
Graellada de carn
Braó rostit al forn
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
Cabrit arrebossat (+6€)
Entrecot de Girona a la planxa (+6€)



Postres, pa
Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc
11.00 € (iva inclòs)





* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada