Pàgines

divendres, 24 de març del 2017

Menú del Divendres 24 de Març de 2017

Menú del Divendres 24 de Març de 2017

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats, amb tonyina, espàrrecs
Remenat d'ous amb pernil, bolets, i patates
Fideuà amb all i oli
Tallarines a la carbonara
Faves a la catalana
Espàrrecs verds a la planxa amb romesco (+3€)

SEGONS: 
Orada a la planxa amb guarnició
Entrecot de vedella a la planxa amb guarnició
Cuixes de pollastre al forn
Conill amb cargols
Llibret de bacó i formatge
Cabrit arrebossat (+6€)

POSTRES:

Flam d'ou o cafè
Pastis
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Gelat de turró
Fruita

Pa i una beguda  


11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada