Pàgines

dissabte, 25 de març del 2017

Menú del Dissabte 25 de Març de 2017


Menú del Dissabte 25 de Març de 2017

Tastet de la casa

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats amb calçots a la tempura i salsa romesco
Raviolis de lluç , gambes i espàrrecs amb salsa marinera
Carpaccio casolà de peus de porc amb vinagreta de fruits secs
Caneló de confit d'ànec amb salsa foie
Timbal de carbassó amb formatge de cabra
Escalivada i seitons

SEGONS:

Gambes a la planxa amb un rajolí de julivert
Xai a la planxa amb guarnició
Melós de vedella amb bolets
Pularda confitada a baixa temperatura amb poma
Hamburguesa de "vacuno Angus" de 200gr amb formatge de cabra i ceba caramel·litzada

POSTRES:

Pastis de formatge i nabius
Tarta whisky
Crep de xocolata
Panacota de crocant
Sorbet de mandarina

Pa
Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc
18.00 € (iva inclòs)

MENÚ INFANTIL (fins a 12 anys)

Pasta amb sofregit de tomàquet
--------------------------------
Llom arrebossat patates

Postres, beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)


* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada