Pàgines

divendres, 24 de febrer del 2017

Divendres 24 de Febrer de 2017

Menú del Divendres 24 de Febrer de 2017

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats amb formatge brie i fruits secs
Rigatone (autentica pasta italiana) al pesto
Trinxat de patata i col amb cansalada
Crema de bolets i crostonets de pa
Patates d'Olot
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)

SEGONS: 
Lluç a la planxa amb guarnició
Bistec a la planxa
Llibrets de llom farcits de bacó i formatge
Braó rostit
Cabrit arrebossat (+6€)
Entrecot de 350gr amb guarnició (+6€)

POSTRES:

Flam
Pastis del dia
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Fruita
Gelat de torró

Pa i una beguda  


11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! / 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada