Pàgines

divendres, 16 de desembre del 2016

Menú del Divendres 16 de Desembre del 2016

Menú del Divendres 16 de Desembre del 2016

PRIMERS:

Amanida d'enciams amb bacallà i romesco
Trinxat de patata i col amb cansalada
Rotllet de pernil dolç i espàrrecs amb maionesa
Galetada (Fideuà típica de pescadors)
Gratinat d'albergínia, formatge i mel
Carpaccio de vedella amb encenalls de parmesà (+3€)

SEGONS:

Botifarra esparracada amb bolets i patates
Peix del dia: Suprema de Salmó a la planxa
Bistec a la planxa amb guarnició
Rotllet de pollastre farcit amb prunes
Costellam de porc al forn amb mel
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal  (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)

POSTRES:

Pastis
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata, turró

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada