Pàgines

dissabte, 17 de desembre del 2016

Menú del Dissabte 17 de Desembre de 2016


Menú del Dissabte 17 de Desembre de 2016

Tastet de la casa

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats formatge brie i fruits secs vinagreta de mel
Carpaccio casolà de peus de porc amb vinagreta de fruits secs
Petxina farcida de rap i marisc
Caneló de melós de vedella amb salsa tòfona
Mousse d'escalivada i seitons
Carxofes al forn

SEGONS:

Sèpia a la planxa amb guarnició
Cabrit arrebossat amb guarnició
Llaminera a la planxa amb salsa ceps
Rotllet de pollastre amb prunes i pinyons
Botifarra esparracada amb bolets i patates
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal

POSTRES:
Flam casolà de pinya
Trufes amb nata
Tarta whisky
Pastis de turró
Coulant

Pa
Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc
18.00 € (iva inclòs)

MENÚ INFANTIL (fins a 12 anys)

Macarrons a la bolonyesa
--------------------------------
Llàgrimes de pollastre arrebossat amb patates

Postres, beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)


* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada