Pàgines

divendres, 29 de juliol del 2016

Menú del Divendres 29 de juliol del 2016

Menú del Divendres 29 de juliol del 2016

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats, bolets, pa torrat i bacó
Crema de marisc
Macarrons de l'àvia
Gaspatxo de tomàquet amb entrebancs
Esqueixada de bacallà
Espàrrecs amb maionesa
Canelons casolans amb foie, ceps i salsa ceps  (+4€)
Petxina de peix i marisc (+4€)

SEGONS:

Llom amb sucre morè i mostassa
Peix del dia: Salmó a la planxa
Galta de porc rostida
Bistec a la planxa
Escalopins de vedella arrebossats
Llonzes de gall d'indi
Cabrit arrebossat (+5€)
Timbal de vedella amb Idiazabal (+4€)
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)

POSTRES:

Iogurt
Brownie amb nata
Flam d'ou, cafè
Gelats
préssecs

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)

Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada