Pàgines

dijous, 28 de juliol del 2016

Menú del Dijous 28 de juliol del 2016

Menú del Dijous 28 de juliol del 2016

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats, pollastre, pa torrat, anxoves i vinagreta de mel
Flam d'espinacs amb bacó
Fideuà amb all i oli
Remenat d'ous amb bolets, patata i pernil
Crep d'estiu (enciam, pernil dolç, blat de moro i maionesa)
Carpaccio casolà de peus de porc amb vinagreta de fruits secs
Canelons casolans amb foie, ceps i salsa ceps  (+4€)
Petxina de peix i marisc (+4€)

SEGONS:

Llom amb sucre morè i mostassa
Peix del dia: Bonítol a la planxa
Calamars a la romana
Hamburguesa de vedella amb dos textures de ceba
Xai a la planxa
Cabrit arrebossat (+5€)
Timbal de vedella amb Idiazabal (+4€)
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)

POSTRES:

Iogurt de fruites bosc, natural, desnatat
Pastis de maduixes i xocolata blanca
Brownie amb nata
Flam d'ou, cafè
Gelats
préssecs

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)

Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada