Pàgines

divendres, 4 de març del 2016

Menú Divendres 4 Març de 2016

Menú Divendres 4 Març de 2016

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb formatge de cabra i fruits secs
Gratinat d'albergínia i mel
Timbal de patata amb ceps, trompetes de mort
Rotllet de pernil dolç i espàrrecs
Raviolis de carn al pesto

SEGONS:
Costellam al forn amb guarnició
Bistec a la planxa
Supremes de bacallà fresc a la planxa
Pollastre al cava amb patates

Filet de vedella  (supl.6 €)
Timbal melós de vedella amb Idiazabal (supl. 6€)

POSTRES:
Pastis de xocolata blanca
Flam cafè
Iogurt natural o de fruites del bosc
Gelat de torró
Cucurutxo de xoco i vainilla

Pa, una beguda, 
Menú : 11 € (iva inclòs)


* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)

Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada