Pàgines

dimecres, 2 de març del 2016

Menú Dimecres 2 Març de 2016

Menú Dimecres 2 Març de 2016

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb tonyina, ou dur, i espàrrecs
Humus de cigrons amb bacallà
Patates emmascarades amb botifarra negre
Mongeta tendre saltejades amb pernil
Lasanya de carn

SEGONS:
Llom a la planxa amb patates
Escalopins de vedella arrebossats
Galta de porc rostida
Salmó a la planxa amb verdureta

Entrecot de vedella  (supl.6 €)
Timbal melós de vedella amb Idiazabal (supl. 6€)

POSTRES:
Pastis de xocolata blanca
Flam cafè, d'ou
Iogurt natural o de fruites del bosc
Gelat de torró
Cucurutxo de xoco i vainilla

Pa, una beguda, 
Menú : 11 € (iva inclòs)


* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)

Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada