Pàgines

divendres, 5 de febrer del 2016

Menú Divendres 5 de Febrer de 2016

Menú Divendres 5 de Febrer de 2016

PRIMERS:

Amanida de dàtils i pernil dolç amb vinagreta de mostassa
Mongeta tendre amb pernil
Patates tipus Olot (emparedats)
Tallarines saltejats amb bolets
Púding de lluç i porros

SEGONS:

Xurrasco planxa
Lluç a la planxa amb guarnició
Llom amb sucre i mostassa
Escalopins de pollastre amb salsa curri
Entrecot de vedella  (supl.6 €)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (supl. 5€)

POSTRES:

Flam d'ou
Brownie i poma
Crocant
cucurutxo de vainilla i xocolata
Iogurt natural o de fruites del bosc

Pa, una beguda, 
Menú : 11 € (iva inclòs)

* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)

Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada