Pàgines

dijous, 4 de febrer del 2016

AVUI DIJOUS LLADER, !!


Menú Dijous 4 de Febrer de 2016

PRIMERS:

Amanida de Cruixents: (enciams variats, bacó, pa torrat i ceba cruixent)
Crep de xampinyons i bacó
Rotllet de pernil dolç i espàrrecs
Rigatone al pesto
Truita de Dijous Llarder
Patata i mongeta tendre

SEGONS:

Hamburguesa de vedella planxa amb ceba caramel·litzada
Sèpia a la planxa amb guarnició
Costellam de porc al forn
Braó rostit al forn
Croquetes de carn d'olla
Llom amb sucre i mostassa
Entrecot de vedella  (supl.6 €)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (supl. 5€)

POSTRES:

Flam d'ou
Tiramisú, poma
Crocant
cucurutxo de vainilla i xocolata
Iogurt natural o de fruites del bosc

Pa, una beguda, 
Menú : 11 € (iva inclòs)

* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)


Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada