Pàgines

divendres, 26 de febrer del 2016

Menú Divendres 26 de Febrer de 2016


Menú Divendres 26 de Febrer de 2016

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats ceba cruixent, pa torrat, bacó i vinagreta de mel
Espaguetis amb tonyina i tomàquet fregit casolà
Cigrons amb cansalada
Rissotto de bolets
Pèsols amb pernil

SEGONS:
Hamburguesa de vedella amb formatge brie
Salsitxes amb tomàquet fregit i verdureta
Pollastre a la planxa
Popets amb ceba
Entrecot de vedella  (supl.6 €)
Timbal melós de vedella amb Idiazabal (supl. 6€)

POSTRES:
Brownie
Flam d'ou, cafè
Tarta whisky
Iogurt natural o de fruites del bosc

Pa, una beguda, 
Menú : 11 € (iva inclòs)


* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)

Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada