Pàgines

dijous, 25 de febrer del 2016

Menú Dijous 25 de Febrer de 2016

Bon dia! us volia recordar que encara que el centre estigui amb OBRES!! Nosaltres continuem cuinant per tots vosaltres, la nostres entrada provisionalment ens l'han traslladat mes al mig del centre, podreu entrar per allà i seguin els rètols ens trobareu.
Gracies i perdoneu les molèsties

Menú Dijous 25 de Febrer de 2016

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats amb dàtils i pernil dolç
Rigatoni (autèntica pasta italiana) salsa carbonara
Remenat d'ous amb bolets, pernil i patates
Arròs saltejat amb bacallà i carxofes
Pèsols amb pernil

SEGONS:
" Callos " Tripa i morro
Peix del dia: Lluç a la planxa amb verdureta
Llibret de pollastre arrebossat amb patates
Botifarra amb mongetes
Hamburguesa de vedella amb ceba caramel·litzada
Entrecot de vedella  (supl.6 €)
Timbal melós de vedella amb Idiazabal (supl. 6€)

POSTRES:
Brownie
Flam d'ou, cafè
Tarta whisky
Iogurt natural o de fruites del bosc

Pa, una beguda, 
Menú : 11 € (iva inclòs)


* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)

Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada