Pàgines

dimecres, 10 de febrer del 2016

Menú Dimecres 10 de Febrer de 2016 - Enterrament de la Sardina -

Menú Dimecres 10 de Febrer de 2016
- Enterrament de la Sardina -

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats poma, codony i vinagreta de mel
Rigatone a la napolitana (tonyina, salsa tomàquet casolà, olives negres, anxoves)
Púding d'escalivada i seitons
Llenties de l'àvia
Crema de carbassa amb formatge de cabra

SEGONS:
Hamburguesa de vedella a la planxa amb guarnició
Peix del dia : Filets de sardines a la planxa amb verdures
Conill al allet amb patates
Llibret de pollastre farcit de pernil dolç i formatge
Entrecot de vedella  (supl.6 €)
Cabrit arrebossat amb guarnició (supl. 6€)

POSTRES:
Bunyols de vent
Flam d'ou, cafè
Brownie
Crocant
cucurutxo de vainilla i xocolata
Iogurt natural o de fruites del bosc

Pa, una beguda, 
Menú : 11 € (iva inclòs)


* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)

Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada