Pàgines

dijous, 11 de febrer del 2016

Menú Dijous 11 de Febrer de 2016


Menú Dijous 11 de Febrer de 2016


PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb formatge de cabra, fruits secs, vinagreta de mel
Crema de carbassa amb formatge de cabra
Rotllet de pernil dolç amb espàrrecs i maionesa
Rigatone al Pesto
Arròs amb bolets
Pèsols amb pernil i anisats

SEGONS:
Peix del dia : Supremes de Salmó a la planxa amb verdures
Botifarra esparracada amb bolets i patates
Llonzes de gall d'indi a la planxa
Galta de porc al forn
Bistec de vedella a la planxa amb guarnició
Entrecot de vedella  (supl.6 €)
Cabrit arrebossat amb guarnició (supl. 6€)

POSTRES:
Crema catalana casolana
Flam d'ou, cafè
Crocant
cucurutxo de vainilla i xocolata
Iogurt natural o de fruites del bosc

Pa, una beguda, 
Menú : 11 € (iva inclòs)


* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)

Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada