Menú Divendres 4 Desembre de 2015
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats salmó i pinya
Escudella
barrejada
Faves
a la catalana
Patates
d'Olot "emparedats"
Canelons
amb beixamel
SEGONS:
Hamburguesa de vedella a la planxa amb ceba
caramel·litzada
Bacallà fresc ala planxa
Braó rostit al forn
Llibrets de pollastre amb patates
Entrecot de vedella guarnició (supl. 5€)
POSTRES:
Pastis poma
Flam d'ou
Gelats de: crocant, sorbet.....
Iogurt: natural, amb fruites del bosc..
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada