Pàgines

divendres, 16 d’octubre del 2015

Menú del Divendres 16 d'Octubre 2015

Menú del Divendres 16 d'Octubre 2015


PRIMERS:

Amanida Cruixents: (enciams variats, bacó, pa torrat, pipes i vinagreta de mel)
Albergínies de l'horta farcides de carn i beixamel
Rigatone (macarrons grans) amb salsa xampinyons i tòfona
Púding de peix i gambes
Rotllet de primavera
Caneló de confit d'ànec i foie amb salsa avellanes (supl. 3€)

SEGONS:

Botifarra a la planxa amb guarnició
Bistec a la planxa amb patates
Braó rostit al forn amb patates
Peix del dia: Salmó a la planxa amb verdureta
Escalopins de pollastre amb cuscús
Timbal de vedella amb Idiazabal (supl. 5€)
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)

POSTRES:
Púding de la casa
Tiramisú
Flam d'ou
Gelats de: tartà whisky, crocant, sorbets.....
Iogurts, natural, desnatat, amb fruites del bosc,..


Pa, una beguda

10.50 € (iva inclòs)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada