Pàgines

dilluns, 19 d’octubre del 2015

Menú del Dilluns 19 d'Octubre 2015

  
Menú del Dilluns 19 d'Octubre 2015


PRIMERS:

Amanida  d’enciams variats formatge de cabra i fruits secs
Espinacs a la catalana
Full de carbassó i mozzarella
Espaguetis a la carbonara
Rotllet de pernil dolç i espàrrecs
Caneló de confit d'ànec i salsa avellana (supl. 3€)

SEGONS:
Peus de porc a la muselina d'all
Llom a la planxa amb patates
Calamars a la planxa amb verdures
Rodo de gall d'indi amb salsa orellanes
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)

POSTRES:
Pastis de lioneses
Flam d'ou
Gelats de: tartà whisky, crocant, coco.....
Iogurts, natural, desnatat, amb fruites del bosc,..


Pa, una beguda
10.50 € (iva inclòs)


* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada