Pàgines

dissabte, 24 d’octubre del 2015

Menú del Dissabte 24 d'Octubre 2015

Menú del Dissabte 24 d'Octubre 2015

PRIMERS:

Amanida  d’enciams variats amb formatge de cabra, amb cruixents i vinagreta mel
Carpaccio casolà de peus de porc amb vinagreta de fruits secs
Crep de vieires i gambes amb salsa marinera
Crema de llamàntol amb crostonets de pa
Humus de cigrons i bacallà

SEGONS:
Cabrit arrebossat amb guarnició
Llaminera a la planxa amb salsa pebre
Rotllet de pollastre farcit de pernil dolç i formatge amb pinya
Pularda al forn amb compota de poma
Rap a la marinera

POSTRES:
Brownie
Trufes amb nata
Gelats de: tartà whisky, crocant, capuccino

Pa, una beguda
16.00 € (iva inclòs)
MENU INFANTIL (FINS A 12 ANYS)

Pasta amb tomàquet fregit
--------------------------------
Pollastre arrebossat amb patates

Postres
12.00 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)

Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada